DMS Metaalbewerking

Contact

Tel.: 0522 46 16 61
 • Aanschaf Fiber-lasersnijmachine

  Aanschaf Fiber-lasersnijmachine

  Vanaf medio augustus 2015 beschikken wij over een fiber-lasersnijmachine. Met de BySprint Fiber 4020 kunnen wij platen van 4000x2 >>

 • Nieuwe kantbank

  Nieuwe kantbank

  Bystronic Xpert 200/4100 Deze moderne machine kan offline geprogrammeerd worden, heeft een automatische bombering en hoekmeetsyst >>

OVER ONS

De wieg van DMS Metaalbewerking staat begin jaren zeventig in Meppel. Dhr. Dennekamp heeft het bedrijf opgericht onder de naam B.J. Dennekamp Plaat en Siersmeedwerk. Enige jaren later verhuisde het bedrijf naar industrieterrein De Baarge in Staphorst. Voor dhr. Dennekamp was in 1994 de tijd aangebroken om het roer over te geven aan de volgende generatie. Bij gebrek aan opvolging verkocht de oprichter het bedrijf aan dhr. Jan Dunnink uit Dalfsen.
 

Vanaf dat moment heeft Jan Dunnink de basis gelegd voor een modern productiebedrijf. Er is voortdurend geïnvesteerd in moderne machines, innovatieve productiemiddelen en (de opleiding van) goed personeel en uitbreiding van productieruimte. Daarmee is het nu een concurrerend metaalbewerkingsbedrijf geworden .

 

DMS Metaalbewerking is een dochteronderneming van Jan Dunnink Beheer BV

Laatste nieuws Bekijk al het nieuws >>

Nieuwe kantbank

Bystronic Xpert 200/4100 Deze moderne machine kan offline geprogrammeerd worden, heeft een automatische bombering en hoekmeetsysteem wat zorgt voor een hoge nauwkeurigheid over de volle lengte.

Aanschaf Fiber-lasersnijmachine

Vanaf medio augustus 2015 beschikken wij over een fiber-lasersnijmachine. Met de BySprint Fiber 4020 kunnen wij platen van 4000x2000mm verwerken.