DMS Metaalbewerking

Contact

Tel.: 0522 46 16 61
 • Aanschaf Fiber-lasersnijmachine

  Aanschaf Fiber-lasersnijmachine

  Vanaf medio augustus 2015 beschikken wij over een fiber-lasersnijmachine. Met de BySprint Fiber 4020 kunnen wij platen van 4000x2 >>

 • Nieuwe kantbank

  Nieuwe kantbank

  Bystronic Xpert 200/4100 Deze moderne machine kan offline geprogrammeerd worden, heeft een automatische bombering en hoekmeetsyst >>

Diensten

 

Ons dienstenpakket is er op gericht om een brede klantenkring in uiteenlopende branches te bedienen. CNC plaatbewerkingen, robotlassen, maar ook bewerkingen zoals buigen, walsen, ponsen, MIG- en TIG-lassen etc.: ons dienstenpakket is gericht op maatwerk in metaalbewerking. Betrokkenheid en betrouwbaarheid, van calculatie tot en met eindproduct, zijn daarbij sleutelwoorden.

 

Al in het offertestadium denken we met u mee om tot de meest gunstige oplossing te komen. Desgewenst verzorgen we ook het CAD-tekenwerk voor u. Ons geavanceerde machinepark zorgt samen met onze mensen voor een perfect eindresultaat; of het nu een enkele eenheid of serieproductie betreft. Ook na de productie gaat onze dienstverlening verder. We hebben goede partners die kunnen zorgen voor oppervlaktebehandeling. Denk hierbij aan thermisch en elektrolytisch verzinken en poedercoaten van staaldelen, maar ook het parelen en beitsen van RVS-delen. Naast het verfraaiende aspect, draagt een dergelijke behandeling ook bij aan een langere levensduur.

 

Tot slot kunnen we indien gewenst ook de door ons geproduceerde plaat- en constructiedelen monteren tot complete eindproducten. Afspraak is afspraak, dus leveren we op de afgesproken levertijd . Aantoonbaar, want bij klanten die dit meten, scoren we een hoge leverbetrouwbaarheid.

 

DMS Metaalbewerking neemt u de zorg uit handen:

 

 

Laatste nieuws Bekijk al het nieuws >>

Nieuwe kantbank

Bystronic Xpert 200/4100 Deze moderne machine kan offline geprogrammeerd worden, heeft een automatische bombering en hoekmeetsysteem wat zorgt voor een hoge nauwkeurigheid over de volle lengte.

Aanschaf Fiber-lasersnijmachine

Vanaf medio augustus 2015 beschikken wij over een fiber-lasersnijmachine. Met de BySprint Fiber 4020 kunnen wij platen van 4000x2000mm verwerken.